CENE

Cene proizvoda su izražene u dinarima sa PDV-om. Podložne su promenama do momenta potvrde kupovine. Trudimo se da cene proizvoda uvek budu aktuelne, ali zbog česte oscilacije vrednosti robe na tržištu, postoji mogućnost odstupanja.

RASPOLOŽIVOST ROBE

Proizvodi prikazani na sajtu su deo naše ponude i nisu u svakom trenutku raspoloživi i dostupni u našem maloprodajnom objektu. Pre dolaska proveriti raspoloživost i cenu putem email-a OFFICE@IMIKOM.COM ili putem telefona 011 386 00 00.

VERIFIKACIJA INTERNET KUPOVINE

Ukoliko izvršite internet kupovinu preko našeg web shopa, ista postaje važeća tek po potvrdi od strane naših zaposlnih koji Vas mogu kontaktirati putem telefona ili ostavljene e-mail adrese.

Ostavljamo pravo da zbog eventualnih grešaka u sistemu ili nekoga od naših zaposlenih ne verifikujemo određenu porudžbinu.

OPŠTE ODREDBE

IMIKOM GROUP zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih opštih uslova, o čemu na uobičajen način obaveštava korisnike, kao i pravo da menja ponudu proizvoda / usluga dostupnih preko WEB SHOP-a.